Aston Villa forlænger kontrakten med Unai Emery til 2029

Comments · 70 Views

Aston Villa forlænger kontrakten med Unai Emery til 2029

Unai Emery har underskrevet en femårig kontraktforlængelse, som holder ham i Aston Villa indtil 2029, bekræftede klubben mandag.

Under Emerys ledelse sluttede Villa i sidste sæson på fjerdepladsen i Premier League og fik Champions League-fodbold for første gang siden 1982-83-sæsonen - og for første gang nogensinde, siden konkurrencen blev omdøbt fra Europa Cuppen.

Den 52-årige spanier, der kom til fra Villarreal i oktober 2022, fik vendt Aston Villa Fodboldtrøjer fra en 17. plads til en syvendeplads i sin første sæson i spidsen for klubben. Han havde yderligere tre år tilbage af sin eksisterende kontrakt.

Europa Trøjer

"Jeg er meget glad for at tage dette skridt og ansvaret for at lede denne klub," sagde Emery. "Der er en fantastisk kemi i Aston Villa. Og fansenes støtte gør også en forskel, så man føler sig hjemme. Vi er virkelig spændte på at fortsætte denne rejse uden grænser for vores drømme."

Den tidligere Arsenal- og Sevilla-manager førte Villa til kvalifikation til Europa i Barcelona Fodboldtrøjer sidste sæson, hvor de spillede i den tredjebedste Europa Conference League og tabte i semifinalen til Olympiakos.

"Vi er ved at opbygge noget særligt her i Billige Aston Villa Fodboldtrøjer med Unai i centrum, og vi er glade for, at han har underskrevet en ny aftale med klubben frem til 2029," siger klubbens formand Nassef Sawiris.

Comments